"Anstændigt kød"

... fra Midtsjælland...

"Anstændigt kød fra Midtsjælland" - ordene er Lones, og du kan læse mere om Lones holdning til  vores kød på Lone Landmans blog om lidt af hvert her...

Dyrene på Kærsgård ...

På Kærsgård holder vi dyr og vi holder af dyr. Både at avle dem, passe dem, pleje dem og i det hele taget sørge for, at de har det godt, så vi med god samvittighed kan sende dem til slageren og levere kvalitetskød til vores mange kunder!

Ud i det fri

Det er altid en dejlig dag, den dag man lukker sine dyr ud i det fri til det saftige, friske græs – selv det ældste får bliver som lam igen! Og der bliver motioneret godt med benspark, løb frem og tilbage i foldene og hoppen op og ned.

De har alle masser af plads at boltre sig på og masser af dejligt græs at gumle på. Vi tilser dem så mange gange om dagen, det er muligt, og alle er meget fortrolige med os og kommer gerne hen for at blive kløet enten i ulden eller mellem hornene.

Alle dyrene har fri adgang til foder og vand. Kalvene samles endda om aftenen tæt på vores nabo for at kigge ind ad deres vinduer, så de kan følge med i, hvad der er på tv, så de har også fri adgang til underholdning.

Kærsgård Gårdbutik


Teestrup Bygade 14

4690 Haslev

28 35 93 56

ÅBNINGSTIDER

Fra den 21, januar og til næste uge har vi lukket grundet indtrufne omstændigheder...